Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri.

dithus.dk kan tilbyde dig som kunde, certificeret rådgivning til et bæredygtigt byggeri.

At bygge bæredygtigt kræver særlige indsigter

Bæredygtighed kan være mange ting, og der kan være meget at sætte sig ind i. Vi hjælper derfor gerne med at fremme forståelsen for bæredygtighedsbegrebet og hvad inddragelsen af dette kan bidrage med til projektet.

Bæredygtigt byggeri forudsætter helhedstænkning og tidlig indsats. Bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men er velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder.

Bæredygtighedsbegrebet kan være ret vanskeligt at definere, for hvad betyder det egentlig at bygge bæredygtigt? dithus.dk ser på bæredygtighed ud fra tre overordnede begreber:
– Fokus på det byggede element.
– Det grønne element.
– Det sociale / menneskelige element.

De tre begreber er med til at definere bæredygtighedsbegrebet for dithus.dk, men de er også med til at definere, hvad vi gerne vil opnå ved at inddrage bæredygtighed i vores projekter.

Derfor mener dithus.dk at det overordnet er et sammenkog af de tre ovenstående begreber og alt det de måtte indebære. Samlingspunktet for begreberne er mennesket. Vi vil nemlig gerne sætte mennesket i centrum – også når det gælder bæredygtighed.
Vi har derfor en vision om, at når vi bygger bæredygtigt, så skal vi inddrage de påvirkninger, som arkitekturen kan have på mennesket og omvendt.

Mvh René

Klik her for at se vores bæredygtighedsprofil